Uvjeti poslovanja

Sljedeći Uvjeti i odredbe primjenjuju se na sve rezervacije na ovoj internet stranici.

Molimo vas da odvojite trenutak i pročitate ih prije rezerviranja. Tvrtka sklapa ovaj Ugovor kao nalogodavac za rezervacije napravljene za Resort Plams. U ovim Uvjetima i odredbama primjenjuju se sljedeće definicije:

1. DEFINICIJE

„Tvrtka“ ili „mi“ znači Resort palms d. o. o., sa sjedištem u Hrvatskoj, Pašman. „Rezervacija“ znači rezervaciju smještaja, priredbi i/ili bilo koje druge usluge ili stavke dogovorene s nama. „Ugovor“ znači rezervaciju i ove Uvjete, kao i sve druge uvjete i odredbe za koje je navedeno da se primjenjuju na rezervaciju. „Resort“ znači vila za koju je vaša rezervacija dogovorena. „Uvjeti“ označavaju ove uvjete i odredbe. „Internetske stranice“ znači www.palms.hr, ili bilo koju drugu internetsku stranicu koja je u našem vlasništvu ili kojom povremeno upravljamo za potrebe Resorta. „PDV“ znači porez na dodanu vrijednost.

2. REZERVACIJE

Sve rezervacije u Resortu podliježu ovim Uvjetima. Prilikom rezervacije ili prijave uzet ćemo podatke o vašoj kreditnoj/debitnoj kartici, a vi ovlašćujete korištenje navedene kartice za naplatu svih dugovanja. Također ćemo imati pravo zahtijevati punu uplatu unaprijed ili polog u trenutku rezervacije ako je rezervacija izvršena pod ovim uvjetima. Nijedna se rezervacija neće smatrati potvrđenom sve dok se ne dostave detalji i/ili uplata/polog opisani u ovom odjeljku.

3. CIJENE VILA

Cijene prikazane na internetskim stranicama prosječne su vrijednosti po noćenju po vili do odabira odgovarajuće cijene vile. PDV je uključen u cijenu. Sve dodatne usluge uključene su samo ako su navedene. Minimalno trajanje boravka, polog, naknada za otkazivanje i drugi uvjeti mogu se primjenjivati na određene cijene, kako je navedeno na internetskoj stranici. Nakon odabira cijene na internetskoj stranici, ukupan iznos za traženi boravak bit će prikazan na sažetku rezervacije. U slučaju da je zahtjev za rezervacijom izvršen elektroničkom poštom, svi gore navedeni detalji (trajanje boravka, cijene, polog, naknada za otkazivanje i drugi uvjeti) navedeni su u toj poruci elektroničke pošte (ponudi). Sva plaćanja bit će izvršena u hrvatskoj valuti. Iznos za koji će se teretiti vaša kreditna kartica dobiva se konverzijom cijene u eurima u hrvatske kune prema važećem tečaju Hrvatske narodne banke. Prilikom naplate s kreditne kartice isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu u skladu s tečajem kartičnih udruga. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike u odnosu na izvornu cijenu navedenu na našoj internetskoj stranici. Boravišna pristojba* nije uključena u cijenu smještaja te iznosi 10 kuna po osobi i danu. Međutim, boravišna pristojba je vidljiva i jasno navedena prilikom internetskog rezerviranja (i navedena u poruci e-pošte) kao dio konačne cijene, ali se ne naplaćuje unaprijed, već izravno na recepciji. Djeca od 12 do 18 godina plaćaju turističku pristojbu umanjenu za 50 % . Djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu. *Boravišna pristojba može biti podložna promjenama od strane lokalnih vlasti bez prethodne najave.

4. UVJETI PRIJAVE/ODJAVE

Prilikom prijave gosti su dužni potvrditi svoj identitet pomoću svoje rezervacije, putovnice/osobne iskaznice i valjane kreditne ili debitne kartice, koja će se koristiti kao jamstvo za plaćanje. Tvrtka je također zakonski obvezna zabilježiti broj putovnice/osobne iskaznice, datum i mjesto rođenja gosta i državljanstvo. Gore navedeni podaci tražit će se od svakog gosta, a Tvrtka zadržava pravo odbiti boravak osobama koje ne mogu pružiti gore navedene podatke. Vrijeme prijave u vile jest 16 sati na dan dolaska. Sve sobe koje su osigurane kreditnom/debitnom karticom ili unaprijed plaćene u vrijeme rezervacije ostat će rezervirane do 23:59 na predviđeni dan dolaska, osim ako nije drugačije dogovoreno izravno s Tvrtkom. Vrijeme odlaska / odjave (check-out) jest najkasnije do 10 sati. Može se zatražiti kasna odjava, tj. nakon navedenog vremena, koja je podložna raspoloživosti i dodatnim naknadama. Smještajne jedinice podliježu pravilima o maksimalnoj popunjenosti, koja određuje Tvrtka, kako slijedi: • Maksimalni je kapacitet vile jest šest osobe. Dječji krevetić za bebe do 2 godine je dostupan besplatno uz prethodnu najavu (maksimalno 2 po sobi).

5. PLAĆANJE

Prihvaćamo sljedeće načine plaćanja: gotovina; kreditne kartice – American Express, MasterCard/Diners International, Diners Club, JCB International Credit Card, Visa; debitne kartice – Visa/Delta i Visa/Electron. Sve nepodmirene troškove potrebno je platiti najkasnije prilikom odjave.

6. OTKAZIVANJE USLUGE I NEPOJAVLJIVANJE

Politika otkazivanja usluge varira ovisno o cijeni usluge koja je rezervirana. Molimo vas da pogledate pojedinačne opise za punu cijenu u trenutku rezervacije. Usluge označene kao „Najbolja raspoloživa cijena“ (“Best Available Rate”) mogu se otkazati bez naplate do 48 sati prije datuma dolaska. Nakon tog vremena naplaćuje se 100% ukupnog boravka. U slučaju nepojavljivanja ili ranijeg odlaska naplaćuje se 100% boravka. Naknade za otkazivanje i nedolazak primjenjuju se nakon relevantnog vremena i naplaćuju se na kreditnu/debitnu karticu navedenu u trenutku rezervacije. Za usluge označene s „Pretprodaja“ (“Advance Purchase”) Tvrtka zahtijeva plaćanje za cijeli boravak u vrijeme rezervacije, što je nepovratno i nije dopuštena nikakva izmjena rezervacije. Plaćanje se vrši u kunama po tečaju HNB-a na dan naplate s kreditne/debitne kartice navedene u trenutku rezervacije. Otkazivanje ili nedolazak rezultirat će oduzimanjem pretplate.

7. PROMJENE ILI OTKAZIVANJE OD STRANE TVRTKE

U slučaju da Tvrtka mora otkazati rezervaciju gosta, gost će dobiti puni povrat novca i Tvrtka neće snositi nikakvu daljnju odgovornost prema gostu koja proizlazi iz takvog otkazivanja. Tvrtka će, međutim, uložiti razumne napore kako bi pokušalo premjestiti bilo koju otkazanu potvrđenu rezervaciju na alternativnu lokaciju koja je slična standardima Tvrtke. Tvrtka zadržava pravo smještanja gostiju u bilo koju sobu koja je unutar klase rezervirane vile. Smještaj u određenoj smještajnoj jedinici ne može se jamčiti prije prijave.

8. ŠTETA

Tvrtka zadržava pravo naplate štete i ovime ovlašćujete Tvrtku da na vašu kreditnu ili debitnu karticu naplati bilo kakvu štetu u vašoj sobi ili na imovini Tvrtke koja je nastala za vrijeme vašeg boravka (uključujući, bez ograničenja, posebno čišćenje) te sve predmete koji nedostaju iz vaše sobe nakon vašeg odlaska.

9. POSEBNE POTREBE

Kod nas su dobrodošli gosti s ograničenom pokretljivošću, invaliditetom i medicinskim i ostalim posebnim potrebama. Cilj nam je osigurati da naše usluge budu dostupne koliko god je to razumno moguće, pa nam je važno da nas u potpunosti obavijestite o svim svojim posebnim potrebama, zahtjevima i uvjetima. Također, procjena rizika može biti potrebna prije potvrđivanja rezervacije ili dopuštanja sudjelovanja u određenim aktivnostima u slobodno vrijeme. Oslanjamo se na informacije koje ste nam pružili kako bismo predvidjeli i zadovoljili vaše potrebe. Stoga nas morate obavijestiti o svim promjenama okolnosti prije i tijekom boravka.

10. VIZA

Ishođenje vize za ulazak u Hrvatsku vaša je odgovornost. Tvrtka neće biti odgovorna za plaćanje dodatnih troškova u slučaju naknada za ulaznu ili izlaznu vizu. Isto pravilo vrijedi za sve troškove cijepljenja potrebnog za ulazak u bilo koju zemlju. Također ste odgovorni za sve potrebne prijevozne karte. Povrat novca neće biti odobren u slučaju zakašnjelog dolaska u Resort (dan ili više).