Politika privatnosti

The Palms resort d.o.o. razumije i poštuje važnost Vaše privatnosti te smo predani zaštiti Vaših osobnih podataka. Prilikom pružanja naše usluge smještaja, moramo prikupljati osobne podatke od Vas, a ova politika opisuje kako postupamo s Vašim osobnim podacima nakon što ih prikupi bilo koji od naših kanala koji uključuju našu web stranicu, komunikaciju putem telefona i sve buduće digitalne usluge ili kanale.

VRSTE OSOBNIH PODATAKA KOJE PRIKUPLJAMO

Možemo prikupljati sve ili neke od sljedećih podataka koji se odnose na Vas ili druge članove

 • Imena i detalji o kontaktu/adresi uključujući telefonski broj i adresu e-pošte
 • Podaci o kreditnoj/debitnoj kartici ili drugi podaci o plaćanju (uključujući broj kartice, ime vlasnika kartice, datum isteka)
 • Posebni zahtjevi kao što su oni koji se odnose na bilo koji invaliditet ili zdravstveno stanje koji mogu utjecati na odabrane aranžmane
 • Dijetetska ograničenja (koja mogu otkriti Vaša vjerska uvjerenja)
 • Ostali osobni podaci koje možete dati tijekom naše korespondencije

Vi ste odgovorni osigurati da ostali članovi budu upoznati sa sadržajem ove Politike i da pristanu na Vaše djelovanje u njihovo ime u svim vašim odnosima s nama.

Prikupljamo sve podatke kako bismo zadovoljili Vaše potrebe ili djelovali u Vašem interesu, a spremni smo prihvatiti osjetljive osobne podatke od Vas samo pod uvjetom da imamo Vaš pristanak. Zatražit ćemo ovu suglasnost kada bude potrebno.

KADA ĆEMO PRIKUPITI OVE PODATKE?

 • Od vas ćemo prikupljati osobne podatke samo ako ih izričito zatražimo:
 • Kada kupite proizvod ili uslugu od ili preko nas
 • Kada pošaljete upit ili ispunite obrazac na web stranici
 • Kada se pretplatite na naš newsletter
 • Kada razgovarate s bilo kojim članom našeg tima
 • Kada ispunite anketu ili se prijavite na natjecanje
 • Kada koristimo kolačiće (pogledajte Izjavu o kolačićima)

ŠTO ĆEMO S NJIMA?

Koristit ćemo vaše ime, adresu i druge podatke za kontakt kao i podatke o kreditnoj kartici kako bismo dovršili Vašu rezervaciju kod nas.

Također ćemo koristiti Vaše podatke kako bismo upravljali Vašim aranžmanima, slali vam obavijesti i općenito komunicirali s Vama, kao i da bismo vam pružili informacije o uslugama koje bi Vas mogle zanimati.

U svrhu dovršenja Vaše rezervacije možda ćemo morati otkriti neke od Vaših podataka pružateljima usluga koji čine Vaše aranžmane (koji se mogu nalaziti izvan Hrvatske i Europskog gospodarskog prostora). Možda ćemo također morati otkriti neke informacije trećim stranama u vezi s korisničkim uslugama, obradom kreditnih kartica ili drugim uslugama.

Plaćanja kreditnom/debitnom karticom obrađuju se putem našeg pružatelja usluga trgovca na njihovoj sigurnoj platformi i uključuju vrstu kartice, datum i vrijeme, iznos, datum isteka kartice, poštanski broj za naplatu, Vašu adresu i druge povezane informacije. Ove informacije su potrebne i neophodne za izvršenje našeg ugovora s vama. Ni u jednom trenutku nemamo na vidiku potpuni broj kartice ili CVV kod, ali to će sigurno čuvati naš pružatelj usluga trgovca koji je revidiran i certificiran kao pružatelj PCI usluga razine 1. Sve transakcije koje uključuju Vaše bankovne podatke samo se prosljeđuju na uslugu koju koristimo za obradu transakcija i Vaše osobne podatke koji se odnose na Vaše bankovne podatke koristimo samo u tom pogledu.

Možda ćemo morati otkriti Vaše podatke kada to zahtjeva zakon, ako takav zahtjev podnese zakonsko tijelo.

Također možemo otkriti informacije organizacijama koje djeluju kao “obrađivači podataka” u naše ime ili drugim organizacijama koje obavljaju poslovne funkcije u naše ime, od kojih su neke izvan EU-a. Ove funkcije uključuju administraciju, pružanje usluga (i kontaktiranje s vama ako je potrebno), brigu o korisnicima, upravljanje i rad poslovanja, reorganizaciju/strukturiranje/prodaju našeg poslovanja (ili društava naše grupe), procjenu rizika, sigurnost i prevenciju/otkrivanje kriminala, istraživanje i analiza, marketing, praćenje, mjerenje i procjena preferencija i trendova pri kupnji kupaca, rješavanje sporova, provjera kreditne sposobnosti i naplata dugova.

S vremena na vrijeme možemo Vas kontaktirati s informacijama o posebnim ponudama, brošurama, novim proizvodima, nadolazećim događajima ili natjecanjima. Ako ne želite primati takve informacije, možete nas pismeno zamoliti da ih ne primamo.

Prema zakonu, podatke o gostima čuvamo najmanje dvije godine nakon godine boravka, a podatke u sustavu e-Visitor moramo čuvati 10 godina.
Podatke koji se odnose na računovodstvene propise čuvamo 11 godina. To uključuje račune koji mogu sadržavati i Vaše osobne podatke.
U slučaju korištenja podataka o kreditnoj kartici u svrhu garancije rezervacije, takve podatke evidentiramo u našem sustavu do 30 dana od Vaše odjave, a u slučaju naplate iznosa garancije čuvamo ih u skladu s računovodstvenim propisima.

Također bismo željeli pohraniti i koristiti vaše osobne podatke u buduće marketinške svrhe (na primjer, slanje našeg biltena e-poštom). Sve pojedinosti koje nam date u vezi s Vašom rezervacijom ćemo zadržati, ali koristit ćemo samo imena i podatke za kontakt u marketinške svrhe osim ako ste naznačili da ne želite da to učinimo.

Poduzeli smo sve razumne korake kako bismo uspostavili odgovarajuće sigurnosne mjere za zaštitu Vaših podataka. Izvan Europskog gospodarskog prostora kontrole nad zaštitom podataka možda neće biti tako široke kao zakonski zahtjevi u ovoj zemlji. Prijenos informacija putem interneta nikada nije potpuno siguran. Isključujemo našu odgovornost za osobne podatke izgubljene u prijenosu na web stranicu.

SIGURNOST OSOBNIH PODATAKA

Primjenjujemo tehničke i organizacijske mjere kako bismo osigurali da su Vaši podaci sigurni te da ih zaštitimo od slučajnog ili namjernog neovlaštenog pristupa, gubitka ili izmjene. Osigurali smo da Vašim podacima mogu pristupiti samo one osobe koje za to imaju poslovnu potrebu, isključivo u svrhe koje su dopuštene i o kojima ste obaviješteni te da su te osobe u obvezi čuvanja tajnosti Vaših podataka.

Ako sumnjate na bilo kakvo neovlašteno korištenje, gubitak ili neovlašteni pristup Vašim osobnim podacima, molimo Vas da nas o tome obavijestite.

KONTAKT

U slučaju da imate bilo koje pitanje povezano sa zaštitom Vaših osobnih podataka možete nam se obratiti na sljedeće načine:

 • E-mailom na adresu info@palms.hr
 • Poštom, na adresu Kužina 35, 23212 Tkon, Pašman