Resort

The Palms resort ekskluzivno je utočište na otoku Pašmanu u mjestu Ugrinić. Sastoji se od petnaest luksuzno uređenih vila s bazenom, koje su savršen izbor za obiteljski odmor u tišini prirode.

Resort se sastoji od tri tipa vila. Vile President mogu ugostiti šest osoba, a čine ih tri prostrane spavaće sobe, tri kupaone, toalet, veliki prostrani dnevni boravak sa kuhinjom te vrt sa prostrane dvije terase uz jednu se nalazi infinity bazen. Vile Beach mogu ugostiti šest osoba, a čine ih tri spavaće sobe, dvije kupaone, toalet, kuhinja, dnevni boravak te prekrasan vrt sa dvije terase uz jednu se nalazi infinity bazen. Vile Dream, koje su prilagođene za četiri osobe, a čine ih dvije spavaće sobe, dvije kupaone, dnevni boravak, kuhinja, privatni vrt sa terasom i bazenom.

Za svaku vilu je osiguran daily bed na plaži. Otkrijte čaroban svijet udobnosti, opuštanja, mira i rekreacije u slatkoj privatnosti malenog pašmanskog mjesta, izaberite svoju vilu iz snova te uživajte u svim čarima mediteranskog života.

Plaža

Prekrasno uređena plaža nalazi se u sklopu resorta. Samo nekoliko metara dijeli Vas do pješčane oaze gdje je samo za Vas osiguran privatan daily bed- ležaj i ležaljke. Opustite se na suncu dok se pijesak igra s vašim prstima ili se odmarajte u hladovini dok slušate orkestar mora, cvrčaka i šušanj palmi. Zaboravite probleme i relaksirajte svoj um i tijelo pogledom na pučinu. Obala se pobrinula i za najmanje, tako da se slobodno mogu igrati u plitkom moru dok Vi spokojno uživate u intimi plaže.

Aquapark

Zabava za male i velike! Želite li provesti dan u opuštanju i igri, možete to učiniti u našem aquaparku u moru. Ovdje ćete provesti nezaboravne trenutke u zajedničkim obiteljskim druženjima, plivanju i zabavi.

Sport

U našem resortu se možete okušati u vožnji po otoku na električnim biciklima, romobilima, električnom skuteru Chopper, Quadu. Pronađite najljepše skrivene uvale, vidikovce i upoznajte čari našeg otoka. Kreirajte sami svoje izlete i Vaše istraživanje može započeti!

Izleti brodom

The Palms resort nudi Vam mogućnost upoznavanja netaknute prirode s mora. S izletom brodom možete otkriti mnogobrojne otoke, rajske plaže, špilje i Nacionalne parkove. Naše osoblje će Vas rado savjetovati što posjetiti ili Vam pomoći s organiziranjem izleta.

Dodatne usluge

Dostava namirnica s popisa za kupnju / Potrepštine za ljubimce