Nacionalni park Kornati

Nacionalni park Kornati najpoznatija su morska atrakcija Hrvatske. Mnoge pjesme su pjevane i legende ispričane o ovom prirodnom fenomenu. Jedna od njih kaže da «kad je Bog stvarao zemlju u ruci mu ostane nekoliko grumena koje odluči baciti na današnje mjesto Kornata». Kornati su arhipelag koji se sastoji od 140 otoka i morskih hridi. U prošlosti to je bilo mjesto gdje su mir nalazili gusari i robinzoni a i danas postoje priče o skrivenom blagu koje leži na Kornatskom morskom dnu. Za brojne nautičare i zaljubljenike u more koji dolaze u Hrvatsku to je omiljeno odredište koje se nikako ne zaobilazi.

Posjetite Nacionalni park Kornati s najbržim luksuznim brodom, te razgledajte najveći broj otoka u arhipelagu s tri stajanja na najznačajnijim mjestima. Naš izlet u Nacionalni park Kornati je najbolji način za iskusiti ovo prirodno čudo.

U izlet uključeno:

  • Panoramska plovidba kroz Nacionalni park uz stajanja za opuštanje i plivanje
  • Uživanje u panoramskom pogledu najvećeg broja Kornatskih otoka
  • Stajanje na 3 najbolja mjesta za plivanje i razgledavanje
  • ​​​​​​​​​​​​​​Ulaznicu u Nacionalni park Kornati

NAPOMENA:
Uz prethodnu najavu moguća je organizacija ručka

Opis broda:
Naš brod je moderan i prostran  te je svim putnicima garantirana udobnost tijekom cijelog putovanja. Brod ima veliku sunčanu palubu, veliku natkrivenu palubu te komforne sjedalice. Brod zadovoljava najviše standarde sigurnosti i kategoriziran je s 5 zvjezdica. Ukupan kapacitet broda je 8 putnika.

Cijena

Na upit